diumenge, 27 d’octubre del 2013

Les vostres aporacions

L´altre dia en Máximo, ens va portar una sorpresa que havia fet amb la seva mare durant el cap de setmana. Resulta que havien anat ha comprar al mercat i el Máximo  va voler comprar una carbassa preciosa. Un cop a casa, la mare li va explicar el que faríen tos dos : prepararien una sorpresa per tots els bombers.  La sorpresa era que amb aquella carbassa li farien una cara. Primer, segons les explicacions del Máximo , van haver de buidar-la, després, amb un ganivet, li van fert ulls, nas i boca de por. A  dins hi va posar una petita espelma per il.luminar-la. Ens vam quedar tots ben bocabadats en veure-la i l´hem tingut durant uns dies decorant la classe.



L´Arnau també ens va portar un fruit de la tardor que no coneixíem. El va trobar al Parc Guell. Sabeu que eren ? Garrofes ! Eren llargues,dures, botorudes, fosques... però, ens va fer gràcia la olor tan extranya que feien. L ´Arnau ens va explicar que la seva mare, les havia rentat amb aigua i que tenien gust de xocolata.
Hem vam partir una per la meitat per veure com eren de dins. A  continuació, les vam posar a la safata de la tardor juntament amb totes les coses que ja teníem.




I  el LLuc ens porta contes. Divendres, ens va portar el conte de la Castanyera. Primer, ens el va explicar ell, però, va tenir alguna queixa de que no ensenyava prou bé els dibuixos. Vam arribar a un acord.  Primer , l´explicava i després, ensenyava elos dibuixos. A tots ens va semblar fantàstic !. Després, ens el vaornar a explicar la Glòria. Durant aquesta setmana , l´explicarem tot sovint i parlarem de la festa que ja se ´ns apropa.




Salutacions,
Glòria.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada