diumenge, 9 de novembre del 2014

Experimentació amb llimones



Un dels experiments que hem fet a la classe és el de les llimones. Mireu, teniem una gerra transparent, dues llimones i una poma.

Vam omplir la gerra d’aigua, vam estar comentant com era la llimona i decidint quin gust tenia i la vam ficar a dins de l’aigua. La nostra sorpresa va ser veure que surava i que sempre estava a la superfície encara que l’apretéssim molt i la deixessim anar, sempre tornava al mateix lloc.

Després vam pelar la segona llimona i la vam ficar a l’ aigua per veure que passava. Una altra sorpresa, la llimona sense pell s’enfonsava i es quedava a sota de tot de la gerra.. Tots vam pensar el mateix: la pell de la llimona feia de pneumàtic salvavides !.

Encara ens quedava la poma. Vam tallar-la per la meitat posant cada meitat al damunt d’un plat. En una de les meitats vam tirar-hi suc de llimona i a l’altra meitat, no li vam fer res. Al cap d’una estona ho vam tornar a mirar i vam veure que la meitat de la poma que no tenia suc, s’havia enfosquit i l’altra meitat, estava intacte. Sorprenen!.



















Salutacions

Glòria

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada