diumenge, 8 de febrer del 2015

Festa de la Pau



I per acabar la setmana … la Festa de la Pau!.

Divendres, tota l’ escola, va celebrar la Festa de la Pau. Els organitzadors que van fer que aquesta festa fos posible són els nostres companys de 3 ESO, que ens van ajudar a col.laborar a que la pau existeixi arreu del món o, com diu la Carlota, que tothom pugui viure en pau.

Al matí vam gaudir fent uns tallers relacionats amb el tema de la pau que anàven des de fer trencaclosques, pintar grulles, menjar galetes decorades, jocs d’ imatges del que representava la pau i del que no… fins a fer un circuit de psicomotricitat i a cantar i ballar per la pau.




A la tarda, ens van fer una petita obra de teatre amb titelles, on vam conèixer l’Enric i la Clara i ens van explicar els problemes que tenien amb el pirata Cap de Trons.



 

Per acabar la celebració ens vam reunir tots junts i va manar repassant tots els actes que haviem fet i el que haviem construït entre tots: uns murals preciosos que guarnirien les entrades dels nostres edificis durant uns dies.




Els Bombers i la seva mestra volem donar les gràcies als alumnes de 3r. ESO i al seu tutor per haver organitzat tant extraordinariament aquesta festa.

Moltes felicitats !.



Salutacions


Glòria










Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada