diumenge, 9 de març del 2014

Pijama

El dijous, el Rei Carnestoltes, ens la va fer grossa !. Resulta que, com deia molt ben dit a la seva carta, aquell era el dia que havíem d'anar a l´escola amb pijama. Vam haver de deixar la vergonya a un cantó i anar a l´escola vestits com si ens acabessim de llevar, Va ser un dia ple de somriures, de contemplar com eren els pijames dels nostres amics, de fer-nos fotos divertides...però, ningú, es podia queixar de les vestimentes d´aquell dia. També vam passar una bona estona mirant els pijames de les nostres senyoretes , que n´hi havia alguna, amb barret d´anar a dormir.
Mireu a les fotografies si ens podeu reconèixer.



A la tarda, vam baixar a l´escola de Bruniquer on ens esperàven els nostres companys i companyes de primària i eso. Quan ja vam estar tots al pati  i els micros preparats, vam començar l´espectacle de Dijous Gras. Aquest espectacle consistia en que cada classe feia una petita obra de teatre o un ball i els demés, feien d´espectadors.
Els bombers feia dies que ho estàvem preparant. Primer de tot, vam escollir la música, les cintes de colors que portaríem , com estaríem situats i els moviments que faríem. Després, vam anar assajant i cada vegada, ens sortia una mica millor i cada vegada estàvem més satisfets i més contents. I per acabar la tarda i celebrar tots junts que era Dijous Gras, vam berenar entrepà de truita o de botifarra d'ou o coca de llardons.
A continuació, el vídeo de la dansa dels nostres estimats bombers. mireu que bé que ho van fer.



Salutacions


Glòria

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada