diumenge, 23 de març del 2014

Parts of the Body

Hello! Les últimes setmanes, a la classe d'English, els bombers han treballat algunes parts del cos. Alguna paraula ja la coneixien del curs passat, però amb l'ajuda d'en Cookie, tots es varen aprendre el vocabulari molt bé!


HEAD
TUMMY
ARM
FINGERS
LEG
FEET
Per ajudar-nos a recordar aquest vocabulari, i algunes parts del cos més, tots hem gaudit de tot un "clàssic", la cançó "Head, shoulders...". Aquí us deixo una versió de la magnífica Miss Nina (www.mymissnina.com) per tal que pogueu ballar la CANÇÓ tots els de casa!

Part d'una sessió la vàrem dedicar a fer el mico... sí, sí, a fer el mico!... i la girafa, i el gat, i l'elefant també! Amb el conte "From Head to Toe" de l'Eric Carle no només vàrem repassar les parts del cos, vàrem moure'ns i imitar als animals, si no que també vàrem conèixer el nom d'algun d'ells en anglès ;) En aquest VÍDEO podreu tornar a veure i escoltar aquesta història tan divertida. I recordeu, can you do it? I CAN DO IT!!!

Les últimes sessions de cada unitat es dediquen sempre a treballar una petita "story", en aquesta ocasió a en Cookie li feia mal el dit... o això li semblava a ell... Després d'unes activitats de comprensió oral, va arribar l'hora "d'explicar" ells sols la història i aquest va ser el resultat...



Hugs & Kisses
Cèlia

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada