dimecres, 28 de maig del 2014

Can Brugarola


Aquest any hem anat a Can Brugarola, una casa situada prop de la platja de Canet. Hem viscut tres dies en un entorn nou per a tots nosaltres, on hem pogut relacionar-nos amb els nostres companys de cicle i, com no, amb les nostres senyoretes.
Només arribar a la casa, ens van venir a rebre en Pepot, en Cap de Rap i en Mar de Fons , tres pirates que vivien allà i que ens van explicar que els havíem d´ajudar a buscar un tresor i que, ens havíem de convertir, nosaltres també, en pirates com ells.
Vam conèixer com era la casa, el menjador, les habitacions… i després vam fer les activitats. Per començar tocava descobrir que es el que podíem fer per mantenir el mar net de deixalles i també vam pintar una bandera pirata.
Al vespre, contes i aventures pirates .






El segon dia va ser el matí i  la tarda d’activitats marines. Al matí vam estar veient els aquaris, i vam conèixer a una tortuga que s’havia empassat una bossa de plàstic i els problemes que aixo li comportava. Vam descobrir quines classes de peixos podem trobar en el fons del mar.

A la tarda vam anar a la platja a buscar petxines, on vam descobrir que n'hi havia de moltes classes i en acabar la recerca vam fer diversos jocs dirigits a la sorra


Al vespre vam anar a buscar els mapes que necessitariem per anar a buscar el tresor.




I l’últim dia, vam tornar a la platja amb les banderes i els mapes, les galledes i les pales, nerviosos i exitats… a buscar el tresor.
Quina emoció quan el vam trobar !
Joies, caramels, pegats,…és el que hi havia dins del cofre.
Dinar, recollir i acomiadar-nos era tot el que ens quedava per fer a Can Brugarola. En acabar, unes ganes inmenses de tornar a casa. Els tres díes ja havien passat. I les convis ja estaven superades !




Bombers, l’any que tornem de convis ?

Salutacions

Glòria







Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada