diumenge, 18 de maig del 2014

La visita d'en Víctor



L´altre dia va venir a la classe en Víctor. En Víctor és bomber i ens va venir a explicar en que consisteix la seva feina.
Per començar ens va deixar que li fessim unes preguntes que ens haviem preparat per tal que ens ajudes a resoldre els petits dubtes que teniem, com per exemple, on guarden l´aigua per apagar els focs quan es crema una muntanya o com era la seva casa quan ha de treballar i no hi ha cap incendi.
Després, és va anar posant el seu uniforme mentre ens anava explicant, peça per peça, quina utilitat tenien , de quin material estàven fetes i de quina manera , els protegien dels incendis. També ens va deixar probar tot l´uniforme a nosaltres mentre ens feiem les fotos per tenir un bon record.
Abans de marxar, ens va donar uns bons consells per saber que és el que teníem que fer, si un dia, teníem un incendi a casa .
A la tarda, vam fer una estona de conversa per acabar d´assimilar tot el que ens havia explicat el Víctor i vam fer un dibuix del que ens havia agradat més a cadascú de nosaltres.
Va ser un dia ple d´emocions positives i que , segurament, el recordarem durant molt de temps. Mirant les fotografies, us podreu fer una idea de com va anar la visita.




































Gràcies Víctor per dedicar-nos una estoneta i per convertir-nos , durant una estoneta, en bombers de veritat !.

Salutacions

Glòria

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada