diumenge, 10 de maig del 2015

Les convis



Aquest any hem anat de colònies  a Can Pere on hem potenciat, durant tres dies, la convivència fora de l’escola i  els vincles afectius amb tots els nostres companys de cicle i amb les mestres. Hem viscut un munt d’aventures plenes d’emocions desconegudes i amb molt de sentiment.



 
Només arribar a la casa vam conèixer el follet Pinxo, un follet tant despistat que, fins i tot,  havia perdut els cinc sentits i  ens demanava la nostra ajuda. Vam fer  un munt d’actvitats i amb l’Isra, l’Adrià i la Mònica, els nostres monitors, vam fer una primera aproximació a la vida de pagès.



























Les activitats relacionades amb els animals van ser muntar a cavall, tenir cura de les oques, les gallines, les cabres i els conills i vam  descobrir que al bosc també hi havia  animals diferents que no es deixaven veure amb tanta facilitat.


També vam descobrir, elaborar i tastar el mató. Estava tant bo que les mestres van menjar-ne de postres !.


No podem oblidar quan ens vam convertir en apicultors. Anàvem ben  tapats amb la roba que duiem, un barret amb una tela per protegir-nos la cara i uns guants enormes on hi cavien totes les mans dels Bombers  a conèixer el món de les abelles vam anar.

 



També vam anar ha fer una petita excursió per la zona de la casa per descobrir i introduir-nos en l'entorn natural.

De tant en tant, haviem de carregar  les piles per poder  seguir amb  les nostres tasques. Ho vam fer menjant o bé jugant lliurement pels voltants propers a la masia.



De cap manera, ens podiem oblidar de les fotos de grup per recordar instants, quasi segur irrepetibles,  i poder ensenyar a tothom com ens ho estàvem passant de bé.


Si voleu veure més fotos a l’apartat de media de l’escola en trobareu més !


Bombers,felicitats ! Convis superades !


Salutacions


Glòria

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada