dimarts, 19 de novembre del 2013

Excursió al parc de l'Oreneta

Fa uns quants dies que vam anar d´excursió al Parc de l´Oreneta. Va fer molt bon dia i tots estàvem molt contents de passar un dia en plena natura. Quan vam ser-hi tots, vam anar a buscar l´autocar per anar al Parc. Un cop allà, el primer que vam fer, va ser esmorzar. Després, ens vam començar a preparar per fer una gimcana. Amb tots els que erem, vam fer sis equips, qu8e corresponien als colors de la tardor. Les proves que s´havien de realitzar consistien en recollir fulles i aglans, fer un petit niu, pintar escorça màgica, buscar el tren del parc, fer grafismes amb pals i decorar fulles amb gomets.
L´última prova, va ser cantar i ballar cançons conegudes per tots, tal com es pot veure en el video que ve a continuació clicant sobre aquest link :

CANÇÓ1

Després de jugar lliurement una estona, vam anar a dinar, doncs estàvem una mica cansats i ens haviem de recuperar. En acabar, vam anar a jugar al parc dels gronxadors.
Poc a poc, és va anar fent l´hora d´anar recollint per anar marxant cap a casa. Vam viure un dia ple d´emocions i com podreu veure a les fotos que vénen a continuació.


També en podeu veure més en la pàgina web de l'escola!

Escola Patufet


Salutacions,
Glòria.




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada