diumenge, 3 de novembre del 2013

Halloween

Les últimes sessions a la classe d’English les hem dedicat a Halloween, aquesta festivitat que celebren “els boys and girls que sempre parlen in English”. El curs passat n’havíem parlat breument, però ara que ja som bombers, en podíem aprendre moltes més coses!


Amb l’ajuda d’imatges, vàrem començar a descobrir de què es tracta i com es celebra Halloween. Així vàrem poder saber que els nens es disfressen de witch o de monster o de princess, si volen, i van per les cases demanant sweets, però que per aconseguir les tan desitjades llaminadures han de dir “Trick or treat!” o no els en donaran. També vàrem veure com es decoren les carbasses (en Máximo ens havia portat una!) i es converteixen en Jack O’Lanterns.



A la següent sessió vàrem repassar el nou vocabulari i vàrem pintar uns dibuixos ben bonics.


Dimecres vàrem escoltar la divertida història d’en Gus Ghost, un fantasma que la nit de Halloween decideix escoltar a tothom que li diu de quin color s’ha de pintar, quin color és el millor de tots. En Gus Ghost s’entristeix quan no pot anar amb els seus amics a celebrar Halloween perquè la pintura li pesa tant, que no pot moure’s! Fins que el mussol savi, li diu que de millor color no n’hi ha cap i que simplement el seu és el millor color! Al final, en Gus Ghost es treu tota la pintura de sobre i content de tornar a ser ell mateix, pot sortir a fer el que més li agrada fer per Halloween: BOO!!!

 en Gus Ghost no es decideix!

Nosaltres també vàrem pintar els nostres Gus Ghost! Mireu què bonics ens van quedar!


Fins la propera!
Kisses

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada