diumenge, 3 de novembre del 2013

La Marieta Castanyera

El dimecres va ser el gran dia !. Vam rebre una visita que feia dies que esperàvem i que ens mantenia una mica inquiets i intranquils. Si, sí !. La visita de la Marieta Castanyera .



Cada any és una mica més velleta, li costa caminar i se l´ha d´ajudar, no hi sent gaire bé i, a vegades, se li han de repetir les coses i cal fer molta atenció quan explica alguna cosa ja que parla molt fluixet, però,  sabeu què ? . Mai falla. Quan arriba la festa de les castanyes i dels panellets,  sempre està a punt per venir-nos a veure i portar-nos alguna sorpresa.




Ens va explicar moltes coses : anècdotes que li han passat anant de visita a altres escoles, com es troba el seu gat Marrameu, com està de bonic el bosc de casa seva... i encara se ´n recordava d´algun nen o nena de l'última visita i, fins i tot, del seu nom !.I això que estàvem des de p-3 fins a 1r, !. Velleta però amb molta memòria !.




Després, li vam preguntar  que duia dins de la carpeta i , mentre l´obria ens va demanar si teniem colors per pintar uns bonics titelles de castanyeres. N´hi havien de totes formes i tamanys . Que bé !.  La Marieta ens va dir que ens ajudaria en tot el que pogues. Quina emoció !.









Per donar-li les gràcies, li  vam  ensenyar les cançons i les danses que aquest any hem après. Li van agradar tant , que ella, també va voler ballar.




I per acabar la foto de grup mentre li desitjavem un bon viatge de tornada cap al Montseny. Fins l´any vinent Marieta !.






D ´aquí uns dies, tindreu més fotografies i vídeos a la web de l´escola.


Salutacions

Glòria

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada