diumenge, 16 de febrer del 2014

Canvi de Lloc

Ja fa uns quants dies que ens vam canviar de lloc a la classe dels bombers. Fins ara, podiem seure on vulguéssim , però sempre, dirigits indirectament per la Glòria. Com que els bombers es van fent grans, vam probar de fer-ho d´una altra manera. La Glòria va explicar que serien ells sols els que decidirien a quina taula volíen estar i qui volíen que fossin els seus companys i companyes però, hi havien dues condicions molt importants, no podíen repetir de lloc i a cada taula hi havia d´haver una nena i dos nens o dos nenes i un nen.

Semblava que tot anava bé fins que van arribar els primers problemes, i a més a més, s´ho havien de solucionar entre ells.
El primer problema va ser quan en una taula no podia haver-hi més de tres bombers o quan s´intentava repetir de taula i cadira per estar amb els seus amics. Mica en mica, tot es va anar solucionant, però, en Tomàs, no estava content amb el lloc que li havia tocat i se´ns va enfadar, posant la cadira que li tocava seure sobre una taula. Ell volia estar al costat del Martin i no ho havia aconseguit.Van haver voluntaris que li oferien canviar-li el lloc, però, en Tomàs, estava tant dolgut, que no volia escoltar ningú.

Finalment la Glòria, amb el suport de tots els bombers, va pactar que, la propera vegada que ens canviessim de lloc, ell, seria el primer en escollir. Ara, a més d´estar molt content amb els seus nous companys, no és cansa de preguntar quan ens tornarem a canviar.
A les fotografies següents podem veure com estaven asseguts anteriorment.





I en aquestes , podem veure com van quedar les noves taules.






Salutacions

Glòria.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada