diumenge, 23 de febrer del 2014

Els animalons

Fa molts dies que, la mare de la Martina, ens va portar uns petits animalons per la classe. Cada animalet anàva a dins d´una petita capsa transparent que ens ajudava a descobrir les característiques de cadascún d´ells i a veure´ls amb més facilitat.
Abans de res, els vam estar observant tots junts , fet que ens va portar molta estona perquè n´hi havien que eren de colors, encara que la gran majoria eren negres, d´altres tenien un munt de potes, encara que n´hi havien que no en teníen... Tots, ens cridàven l´atenció per un motiu o un altre.

Després, cadascú, va escollir els que més li agradàven i vam anar seient per parelles a diferents racons de la classe per comentar-los amb els nostres companys i companyes i explicar-los que era el que més ens agradava de cadascun d´ells. I no us ho perdeu, que va haver-hi algú, que va veure com un dels seus petits animalons, es movia i es va espantar.
Per acabar, vam intentar dibuixar l´animal que més ens havia agradat i la veritat,es que van quedar uns dibuixos fets al natural molt bonics i plens de detalls.
Aquí teniu les fotografies per poder comprobar com vam gaudir de l'experiència.









Salutacions

Glòria

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada