diumenge, 2 de febrer del 2014

Volem la pau

Durant aquesta setmana hem estat treballant el tema de la Pau. Vam començar explicant cada bomber el que creia que era la Pau i posant exemples diversos, que ens servien per entendre millor el que estàvem treballlant. També hem explicat molts contes, com el de " Volem la Pau " o com el de " El senyor Guerra i la senyora Pau", que ens han ajudat a decidir-nos com haviem d´actuar per fer les coses ben fetes.

Després de moltes estones explicant petites anècdotes per tenir ben clar que era voler la pau o la guerra, tots hem arrikbat a la mateixa conclusió: Els bombers també volíem la Pau a tot el món hi haviem de lluitar per aconseguir-ho.

Les conclusions que vam arribar van ser, entre d´altres, que no ens havíem de barallar, que tots haviem de ser amics i jugar tots junts, que no ens podíem enfadar, que haviem de compartir les joguines... però, sobretot, que ens haviem d´estimar i respectar.

També, vam treballar els símbols de la Pau i els vam dibuixar en un full per posar-los a l´àlbum.
Una altra activitat que vam fer, va ser fer un mural de mans per demanar la Pau. Vam preparar pintura blanca i pinzells i ens vam pintar les mans blanques i les vam anar estampant en un paper negre. Després, entrec tots, vam pintar la mà de la Glòria ,que també la va estampar. Per acabar , tothom va escriure el nom a sota de la seva mà.

A les fotografies, veureu com va anar l´activitat del mural.




















Salutacions



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada