dilluns, 21 d’abril del 2014

La Pasqua amb la Mieke i el Màximo.


El dilluns va venir la tieta del Màximo, la Mieke, ha ensenyar-nos com es celebra la Pasqua a Bèlgica. Va venir carregada de coses per explicar i de coses per fer.

Primer de tot, vam començar fent la manualitat: havíem de fer un cartellet en forma gall o gallina per anar a recollir els ous de xocolata que més endavant ens repartiria.



Mentre uns pintavem cistellets de color groc, altres retallàvem els galls acabats de decorar i altres, enganxàvem les potes i els becs de les gallines.

Un cop mig enllestida la manualitat, vam sortir al pati perquè la Mieke, ens volia explicar un conte d'un conill que tenia molts ous de Pasqua i que els volia amagar per tot el bosc i per tal que els seus amics els busquessin.
 Després, vam tornar a la classe per acabar les cistelletes i vam decorar un ou de Pasqua amb ceres fent diverses senefes.

I per acabar, un joc. Ens va demanar que , mentre ella amagava els ous de xocolata per la classe, tinguéssim els ulls tancats i que no féssim trampes. De sobte, vam sentir un soroll. Ja podíem començar a buscar. N'hi havien un munt que, poc a poc, van anar desapareixent ja que ens va donar permís per menjar-nos-els. Els que van sobrar, els vam posar a dins de les cistelletes.



Observeu en el vídeo com va anar!


Gràcies Mieke per ensenyar-nos a celebrar la Pasqua com a autèntics nens belgues! Torna quan vulguis! 

Salutacions, 
Glòria.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada