dilluns, 21 d’abril del 2014

Excursió a la Fundació Miró




El passat dimecres tocava anar d’excursió. Havíem d'anar a la Fundació Miró a veure alguns dels quadres que havíem estat estudiant durant aquest trimestre a la classe,
Només entrar ja vam quedar sorpresos per la majestuositat del tapís, pels seus colors i vam intentar descobrir a quin animal ens recordava aquella forma tant entranya. Als costats, dos quadres que també ens van cridar l’atenció. un perquè tenia vuit paraigües penjant i l’altre, perquè tenia regalims.
Després, vam anar a veure la "Parella d’enamorats” i la vam estar observant des de varis cantons i vam poder comprovar que des de qualsevol perspectiva, es podia veure diferent.
També vam veure les dues obres que els bombers havíem treballat, Un era "Retrat d’una vaileta" i l’altre anomenat: "Autoretrat". Ens va agradar veure els nostres quadres ja que fins que aleshores només els havíem vist en fotografies i comprovar que tot el que havíem comentat era veritat.
Aixi doncs vam anar passejant per totes les sales de la Fundació, observant i descobrint els petits detalls que encara desconeixíem de les magnífiques obres de Miró.
Per donar per finalitzada la nostra visita, vam anar a la terrassa de l'edifici a veure les escultures, i després ens vam fotografiar amb elles. 
Després, vam anar ha dinar al parc del costat, i en acabar, vam poder  jugar a fer castells de sorra molt originals.

Observeu a les fotografies com ens ho vam passar de bé!
















Salutacions, 
Glòria.  

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada