diumenge, 27 d’abril del 2014

Sant Jordi (matí)




Sant Jordi ha arribat , surt la cuca del forat !.
Com cada any , quan arriba el mes d´abril , una tradició molt catalana celebrem : la Festa de Sant Jordi !. Diversos actes teníem preparats per passar un dia de caire festiu i amb moltes ganes de veure roses vermelles i dracs ferotges per tot arreu.
Pel matí , teníem previst fer els següents actes. Un intercanvi de punts de llibres entre els companys i companyes de cada classe , fer una passejadeta pel barri per veure l´ambient de Sant Jordi i per acabar , una petita obra teatral de la llegenda de Sant Jordi, representada pels nostres companys i companyes de sisè.
Per començar l´intercanvi , vam fer dos grups, el de les nenes i el dels nens. Cada princesa bombera havia d´escollir un príncep bomber i regalar-li el seu punt de llibre i viceversa. Va ser tot un èxit !. En acabar , tothom havia entès el que volia dir intercanvi, doncs , tots estàvem molt contents de tenir un punt de llibre fet per un amic o una amiga.







                                                     Tots tenim el nostre punt de llibre.


Després, cap a mig matí, vam sortir a passejar pel barri on vam trobar de tot: roses, dracs de ceràmica, contes, pa i pastissos típics de la diada, titelles de princeses i de cavallers... 
I ara mireu que bé que ens ho vam passar!


I, per descansar entretinguts, l´obra de teatre. De seguida, ens vam adonar que el que estaven representant no era la història que tots coneixíem , sino , una que se li semblava, Vam quedar sorpresos que en aquesta història hi haguéssin dos dracs, un de bo i un de no tant i dues princeses , una de molt elegant i l´altra, molt rockera, vestida tota de color negre i amb una gorra. El que si que era igual, era un cavaller anomenat Sant Jordi que matava al drac. i que regalava roses a les princeses.
















Uns grans aplaudiments i uns crits de  " Visca Sant Jordi ", van donar per acabats els actes del matí.
 

Salutacions
Glòria

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada