diumenge, 27 d’abril del 2014

L'aire



Per començar, hem repartit una canya per a cadascú i cadascú individualment, ha pensat que es podia fer amb ella. Després , hem posat totes les idees en comú.
El següent pas, ha estat posar-nos per parelles i bufant, sense fer servir les mans per res, havíem de passar la canya al nostre company/a de joc. Hem descobert que si bufàvem molt fort la canya queia al terra i si bufàvem fluixet, la canya no és movia.
Poc a poc, ho hem anat complicant . Hem afegit un nou objecte . Un got de
de color verd, que l´havíem de posar al damunt de la taula i cap per avall.  Hem tornat a començar el procés de bufar i hem vist que , sense fer servir les mans i només amb l´aire que prodüiem , el got és movia . De sobte, tothom reia i tothom ho volia provar amb la seva parella . També ho hem descobert que passava si canviavem la posició del got.
Per acabar la sessió i cansats de tant bufar, tothom ha començat a pensar diferents filigranes per fer amb les canyes i els gots i hem pogut comprovar que si no estàvem molt concentrats el got, ens queia.
Després, ho hem intentat dibuixar-ho en un full mentre recordavem els petits problemes que haviem tingut i les divertides anècdotes que ens havien passat.
A les fotografies és pot veure quin tip de bufar ens hem fet tots !.






























Salutacions
Glòria

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada