diumenge, 27 d’abril del 2014

Sant Jordi (tarda)


A la tarda , una cosa més relaxada, venía una àvia de la classe dels pintors i dues de la classe dels bombers, ha explicar-nos contes. Els contes que van explicar van ser contes tradicionals , com el conte dels Tres porquets que va anar acompanyat d´uns titelles preciosos, una història de com és feien les coses antigament , amb la història de " Pepa la lavandera " , acompanyada de petits objectes per entendre millor l´argument i amb algun dibuixet a la pissarrra i per acabar dos contes amb imatges, un era d'un drac que volia volar i l'altre, d´un osset que li agradaven molt les abraçades.
Es a dir, les tres àvies, cada una amb els seus contes, ens van ajudar a passar una estona molt entretinguda. Moltes gràcies a les tres per dedicar-nos una estoneta del dia de Sant Jordi !.
















Però , abans de marxar cap a casa, en Máximo, havia de repartir unes roses, que havia fet a casa, per totes les princeses de la classe, inclosa la senyoreta. Observeu a les fotografies de quina manera més galant que ho va fer.



















Vam acabar el dia molt cansats però molt feliços per com ens ho haviem passat de bé!

Salutacions

Glòria

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada